Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

03. Farmningslistan

Du kan använda farmningslistan för att göra dina plundringar snabbare och mer lättillgängliga. För att få tillgång till denna funktion, måste du vara  medlem i  Guldklubben. Man betalar bara för Guldklubb en gång  under en server  . För att göra inställningar i  din farmningslista måste du först komma åt den. Listan  kan nås från din bys  samlingsplats  , klicka samlingsplatsen, och välj fliken farmningslista.

 

farmslots


 


Du kommer att se  två tillgängliga länkar där, låt oss fokusera den första nu. Klicka den (skapa ny lista) för att sätta upp farmningsplatser.

farmslots

 

 • Döp listan.
 • Välj din egen by, från vilken plundringarna kommer att skickas.
 • Klicka på SKAPA för att listan ska sparas.

Nu har du påbörjat listan, men du har ännu inte lagt till några destinationer, så du är inte klar ännu. Du måste ställa in tider / mål din lista.

farmslots

 

 • 1. Visar namnet på listan.
 • 2. Kommer ändra visning av detaljer; visa / dölj
 • 3. Lägger till en plats i listan.
 • 4. Kommer att kontrollera alla befintliga platser på din lista.
 • 5. Kommer att påbörja plundringar mot de markerade platserna i din farmningslista.

  Den för tillfället tomma tabellen kommer senare att visa dig invånare (om det är en by), avstånd, mängd trupper och senaste plundringsinfo för varje plats i din lista. Så klicka på lägg till för att skapa en farmningsplats.
farmslots

Trupperna som visas här är romerska trupper, men layouten är i stort sett desamma för alla andra stammar.


Du kan sätta upp dina mål utifrån deras koordinater, alternativt, kommer systemet att visa dina senaste plundringar skickade från byn du har skapat farmningslistan för.

 • Låter dig välja mål, antingen via koordinater, eller utifrån senaste plundringar.
 • Här är där du gör dina förval om vilka trupper som kommer att användas i plundringarna; det är liknande sättet som du skickar attacker/plundringar och förstärkningar.
 • Klicka på spara för att ändringarna ska stå kvar.

Voila, du är klar! Du kan alltid redigera de förinställda plundringarna /  truppsiffrorna senare om du behöver göra det. Om du har attackerat ett mål i din farmningslista kommer det att se ut så här efteråt:

farmslots

 


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej