Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

07. Hur bygger du i din byöversikt?

Låt oss ta en titt på meddelandet som du fick för ett tag sedan.

Klicka på pappret till höger och sedan på meddelandet "Välkommen till Travian"..

beginner


Det var väl trevligt? Nu när du har börjat spela har ditt nybörjarskydd börjat ticka ned, så det är en bra idé att börja bygga snart.

Observera: Längden på nybörjarskyddet blir längre ju äldre servern blir. Att registrera sig på äldre servrar ger ett längre nybörjarskydd än att registrera sig up yngre, men det är farligare.

Ja, som jag sa, vi ska faktiskt bygga nu! Hurra för dig! Låt oss titta på byöversikten genom att klicka på den runda knappen längst upp till vänster.

beginner

Nu när vi är tillbaka till byöversikten, ta en titt den lilla bilden där. Ser du cirklarna? Det är där dina råvaror kommer ifrån. Just nu får du inte mycket från dem, men allt eftersom du uppgraderar dem, kommer du att mer råvaror från dem. Att få mer råvaror är vad meddelandet talade om inte sant? låt oss uppgradera ett av våra vetefält. Ser du vetefältet som jag har ringat in i rött? vidare och klicka på den.

beginner
Detta är ditt vetefält. Som du kan se, är det nivå 0, och producerar bara 6 vete per timme. Om vi uppgraderar vetefältet kommer det att producera 15 per timme (detta är bara fallet på 3x hastighets servrar, 1x hastighets servrar  kommer vetefältets produktion att bli lägre - men som nybörjare är det bättre att börja på en 1x hastighets server! ). Jag kallar det en förbättring, gör inte du? Klicka det gröna "Uppgradera till nivå 1 ". Detta tar dig tillbaka till byn översikten, och om du tittar längst ner sidan kan du se här:

                Byggnad:
                 Vetefält (nivå 1) 0:02:30 tim färdig kl 07:03

Nåja, du ser kanske inte exact det, men du kommer att se ngt liknande.
Nu får du vänta i 2 minuter och 30 sekunder...
(Två minuter och trettio sekunder senare)

 TADA! Du är nu en stolt ägare till ett vetefält i nivå 1! Du kan se att din veteproduktion har utökats, du producerar nu mer vete per timme.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej