Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

03. Hur registrerar jag ett konto och loggar in?

Ok, jag förstår nu det stora hela av huvudsidan, kan jag börja nu? Va? Du har inte skapat ett konto än och loggat in! Det måste du göra först! Kom ihåg att ett inaktivt konto, där du inte loggar in och sköter om ditt blivande imperium, efter viss tid raderas automatiskt av servern!

homepage


Som den föreslår bör du läsa igenom instruktionerna för att förstå de 3 stammarna bättre, men oroa dig inte för det eftersom jag planerar att förklara det för dig snart. Först koncentrerar vi oss på uppgiften  vi har framför oss.

STEG 1 : Kom på ett spelnamn. Så enkelt det kan låta men ibland kan det vara svårt. Jag föredrar originella och intressanta namn, medan andra gillar att kopiera de talangfullas namn som överträffar dem själva. Oavsett vilket namn du väljer till ditt konto, se bara till att det är lämpligt för yngre barn.

STEG 2 : Skriv in din mejladress. Jag har inte så mycket att säga om detta, eftersom det inte finns så mycket att säga. Om du inte har någon mejladress, så kan du skapa en gratis från Yahoo, Hotmail, eller Gmail. Alla dessa är bra och pålitliga.

STEG 3 : Skapa ett lösenord till ditt konto. Fastän detta är en lätt uppgift har jag några förslag.
Försök att alltid komma på svåra lösenord. Använd aldrig ditt födelsedagsdatum eller delar av ditt namn, och försök alltid att vara slumpmässig. Genom att välja nummer och bokstäver utan direkt sammanhang är ett bra sätt försäkra sig om extra säkerhet. Men glöm inte att skriva ner det så att du inte glömmer bort det..

STEG 4 : Val av stam. Det finns 3 stammar att välja på, var och en av dem har sina fördelar och nackdelar. Som nybörjare tror jag att det är klokt att välja en som är bäst anpassad till dina behov, vilket är få mycket råvaror och inte bli erövrad. Som till exempel Galler, som inte bara gömmer dubbelt så mycket råvaror i deras grottor (förklaras sedan) utan även har det bästa försvaret och kan vara ett bra val. Men om du är mer för att döda och plundra, då är German stammen för dig. De är den bästa offensiva stammen. Jag tror att de flesta spelare oftare väljer Romare, det är den mest balanserade stammen av de 3 stammarna. De är likvärdiga i både anfall och försvar, de kan även bygga två byggnader samtidigt, ett råvarufält och en byggnad inne i byn. Det är bara att gå upp till det första ämnet för att få en mer detaljerad beskrivning.

STEG 5 : Välja en startposition. Jag tror inte din startposition spelar någon större roll. Faktum är vart du än hamnar i spelet, kommer alltid någon annan att plundra dig, så vad spelar det för roll? Om du verkligen vill bestämma var du ska hamna, skulle jag föreslå sydväst, bara för att du skulle landa i det negativa och ibland är det häftigt att vara i det negativa

STEG 6 : Här kan du välja utseendet på din hjälte - du kan också välja att slumpa eller ändra utseende senare.

STEG 7 : Läs och acceptera spelreglerna och även termer och villkor. Vi rekommenderar att du faktiskt läser igenom reglerna innan du klickar i den lilla rutan att du godkänner vad som sägs i dem.
Du kan dessutom prenumerera för att ta del av spelrelaterade nyheter och information.

Om du har slutfört alla steg ovanför så skall din registreringssida se ut ungefär såhär:

homepage


Nu kan du fortsätta med steg 8:

STEG 8 : Klicka på registrera. Detta må vara det lättaste steget av de alla, klicka i den lilla rutan som det står registrera.

Steg 8 tar dig till aktiveringssidan, där du kommer välkomnas till Travian och även talar om för dig att ett mejl är skickat till din mejladress. Det du behöver göra nu är att öppna upp en ny sida, gå till din mejl och öppna meddelandet, kopiera sedan koden och klistra in koden i den lilla rutan under aktiveringskoden. Sen klicka på "sänd":

homepage


Tips: Om du tittar i din mejl och inte kan se något meddelande, kolla först i skräpkorgen på ditt mejlkonto, gå sedan tillbaka till aktiveringssidan och klicka på det gröna. Det kommer att ta dig till en annan sida, och ge dig instruktioner om hur du får din aktiveringskod.

Om mejlet inte finns där så har du nu flera möjligheter. Först av allt så kan du klicka på länken som visas på aktiveringssidan (markerat med en röd pil på bilden nedan):

homepage


Du kan också försöka logga in med det kontonamn och lösenord du har valt. Ett felmeddelande kommer upp och du kan klicka på länken "möjliga orsaker och lösning" (markerat med en röd pil på bilden nedan):

homepage


Nu öppnas en sida med en lista på möjliga orsaker. Förutom detta så har du även möjlighet att på sidan radera det icke aktiverade kontot. Efteråt kan du göra en ny registrering igen.

homepage


Ditt konto har nu blivit registrerat! Klicka här för att "logga in". Skriv in ditt kontonamn och lösenord och klicka logga in. Så enkelt är det, du hade säkert kunnat göra det utan instruktioner, men jag föredrar dem ändå!

homepage


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej