Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Hur blir jag sitter för någon annan?

För att bli sitter för någon annan måste den spelaren lägga till dig som det beskrivs under rubriken "Hur lägger jag till en sitter?" När detta är gjort, kan du i din profil under fliken "Konto" se att du har blivit uppsatt som sittert för kontot. 

Där kan du också se vilka rättigheter du har fått som sitter på det kontot, du kan närsomhelst ta bort dig själv som sitter genom att klicka på det röda del.png. Notera att du kan endast vara sitter åt 2 stycken konton åt gången.

När du är tillagd som sitter för ett annat konto, så loggar du in genom att först logga ut ifrån ditt konto. Därefter så loggar du in med den andra spelarens kontonamn men med ditt lösenord. Du får åtkomst till kontot som om kontoägaren hade skrivit in sitt egna lösenord (så de behöver inte och får inte dela med sig av sitt egna lösenord till dig).


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej