Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Hur kan alliansmedlemmar hjälpa till vid attack?

När du blir attackerad av andra spelare så kan dina allianskamrater vara till stor hjälp. Men om de inte konstant tittar till attacklistan i alliansprofilen, så måste du informera dina allierade att du är under attack. Du kan antingen göra detta genom skicka ett meddelande direkt till dina allianskamrater eller be din alliansledare om hjälp – som kan skicka ut ett massmeddelande till samtliga i alliansen så att du kan få all den hjälp du behöver. Din allians kan också ha ett forum där du kan posta ett inlägg om att du behöver hjälp (du borde veta om din allians har ett forum för detta ändamål).

När dina allianskamrater har fått veta att du behöver hjälp bör de skicka förstärkningar och råvaror till din by. Då de förstärkande trupperna i din by är i behov av vete för att överleva behöver du kanske uppgradera din silo, så den kan lagra vete för truppernas konsumtion. Det är också en bra idé att uppgradera din mur då det gör de förstärkande trupperna mer effektiva när de försvarar.

När attackerna mot din by har upphört så kan du skicka tillbaka dina allianskamraters trupper till respektive ägare från din samlingsplats.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej