Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Marknadsplats

Marketplace

Förutsättningar: Huvudbyggnad nivå 3, Huvudbyggnad nivå 1, Silo nivå 1, minimum Travian Version: 2.5

Vid marknadsplatsen kan du utbyta råvaror med andra spelare. Ju högre nivån är, desto mer råvaror kan transporteras samtidigt.

När du kommer in på marknadsplatsen ser du 4 alternativ som du kan välja emellan:

  • 'Sänd råvaror'. Härifrån kan du sända råvaror genom att fylla i rutorna. När du klickar på 'ok', får du upp en bekräftelse med den information du har skrivit in. Kontrollera att du har fyllt i rätt så du inte skickar dina råvaror till fel person genom t.ex fel koordinater.
  • 'Köp' används för att köpa råvaror av andra spelare. Om du har tillräckligt med råvaror så kan du klicka på 'acceptera erbjudande' länken efter erbjudandet så går dina köpmän iväg. Tänk på att när du väl har klickat på länken så bekräftar man direkt inte som med 'sänd råvaror' där man måste bekräfta 2 gånger. Du kan se vilken stam spelaren tillhör som lagt erbjudandet och ration i färgkod för varje erbjudande. 1:1 eller bättre erbjudanden visas i grönt, 1:1 till 1:1.5 erbjudanden visas i gult och alla erbjudanden över 1:1.5 visas i rött. 
  • 'Erbjud'. Här kan du själv erbjuda råvaror på marknadsplatsen och vänta på att någon accepterar erbjudandet.
    Om du inte vill vara utan dina köpmän i 2 dygn så bör du alltid ha Max-tid för transport markerat.
  • 'NPC Handel' Med hjälp av NPC-handelsmannen kan du omfördela dina råvaror som du har i dina magasin till en ratio av 1:1, t.ex. att du tar dina 500 trä, 400 lera, 200 järn och 4000 vete och växlar det mot 1500 trä, 1400 lera, 1300 järn och 1000 vete. 

Kom ihåg att när du skickar och tar emot råvaror så finns det en gräns på spelarens magasin och silo. Om en spelare får mer än vad deras magasin och silo kan ta emot så går allt utöver vad som får plats till spillo och kan inte återfås.

  Romare Galler Germaner
Hastighet angett i fält per timme 16 24 12
Köpmännens kapacitet 500 750 1000

För nivåberoende egenskaper (som t.ex konstruktionskostnader, genererade kulturpoäng) klicka här.
För full tabell av konstruktionstider klicka på  denna länk för en server med 1x hastighet eller denna länk för en server med 3x hastighet.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej