Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Stadshus

Town Hall

Förutsättningar:

Huvudbyggnad nivå 10, Huvudbyggnad nivå 10, minimum Travian Version: 2.5

I stadshuset kan du hålla pampiga fester. Sådana fester ökar dina kulturpoäng. Uppgradering av stadshuset gör att festen blir klar fortare.

Kulturpoäng är nödvändiga för att grunda eller erövra nya byar. Varje byggnad producerar kulturpoäng, ju högre nivå desto mer producerar den. Med fester kan du öka produktionen av dina kulturpoäng ett kort tag.


En liten fest ger bara kulturpoäng men en stor fest påverkar även senatorer, hövdingar och stamledare. Under en erövringsattack så ökas effektiviteten hos trupperna med 5% som är ifrån byn som håller den stora festen. Likaså förlorar din attackerare 5% effektivitet per senator, hövding eller stamledare om byn som blir attackerad håller en stor fest.
Kulturpoängen läggs till direkt när festen startar.

Fester
Nivå   Lumber Clay Iron Crop KP (1x hastighet) KP (3x hastighet)
1 Lten fest
6400 6650 5940 1340 500 250
10 Stor fest
29700 33250 32000 6700 2000 1000

För nivåberoende egenskaper (som t.ex konstruktionskostnader, genererade kulturpoäng) klicka här.
För full tabell av konstruktionstider klicka på denna länk för en server med 1x hastighet och denna länk för en server med 3x hastighet.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej