Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

The Tides of Conquest - Spelfunktioner

Tides of Conquest är 2021s årliga specialserver för Travian: Legends. Här är en översikt av the funktioner som är annorlunda mot de vanliga spelvärldarns.

De huvudsakliga specialfunktionerna har behålligts från den förra årliga specialservern:

  • Antikens Europa-karta
  • 87 erövringsbara regioner som producerar Segerpoäng
  • Det nya erövringssystemet (stammen på byn ändras inte när den erövras)
  • Vidarebefordring av trupper och sammanslagning av trupper

Dock så är det inte några mer fraktioner som fanns i Shadow Empires. Spelet vinns återigen av den bästa alliansen,inte av fraktionen. Nya spelare startar spelet runt mitten av kartan. 

Vad är nytt i år?

Segerpoäng lagras i byar

Genom att erövra eller förstöra byar, är det möjligt att vinna, förlora eller förstöra segerpoäng.

Stad

Du kan uppgradera en by till en stad och få varierande fördelar som låter dig förstärka en strategiskt viktigt position.

Vakttorn

Städers mur blir förstärkt och detta förstärker samlingsplatsens bonus som tillåter dig att se fiendens trupptyp.

Allians-banner

Förstärk din allians image med en banner som kommer att vara synlig på olika platser i spelet. Varje spelare kan designa en banner genom att använda olika alternative, former och färger, men det är ledningen som beslutar vilken design som ska användas. 

Map.sql

Map.sql is är en fil som används av olika externa verktyg. Den innehåller detaljerad information om byar på kartna och den uppdateras dagligen av spelet. Den visar nu information om en by är huvudby, om det är en stad och hur mångs segerpoäng byn har. Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej