Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Hur kan jag tjäna guld?

Som många av er redan säkert vet, kan man tjäna guld genom att invitera vänner till spelet.Här kommer en snabb förklaring om hur man gör och var "allt" är när man vill göra detta.

Vad kan jag tjäna?

För varje person som du inviterar och som startar ett konto, kommer du att motta 50 guld när han/hon grundar sin andra by. Det är inga "krav" som ställs på dig för att du ska få detta guld. Värvningsguld är dock inte överföringsbart när en server slutar, eller om du väljer att radera ditt konto.

Hur gör jag?

Tja först av allt behöver du kontrollera din egen "Tjäna Guld" sida, du hittar den sidan genom att gå till Travian Plus sedan trycka "Tjäna Guld". När du ser sidan ser den ut ungefär så här:

playerhireplayer

Sedan kan du kopiera och klistra in din egen personliga inbjudningslänk och skicka den till dina vänner, posta det i din signatur på forum, eller sprida den på annat sätt. Det finns också ett annat alternativ, du kan skicka ett mail direkt från den här Traviansidan genom att klicka på den gröna knappen "Bjud in via e-post". Det ger dig en sida som ser ut så här:

playerhireplayer


Skriv sedan in upp till 6 e-postadresser som du vill skicka e-post till, lägg till ett personligt meddelande om du vill, och klicka på skicka-knappen för att bjuda in dem. När någon har antingen klickat på din länk, eller via e-post har aktiverat sitt konto, kommer detta att föras in i din personliga version av denna tabell på "Tjäna guld"-sidan.

playerhireplayer

Antalet personer som du kan skicka din värvningslänk är utan begränsningar, och därmed  också summan av guld du kan tjäna på det här!

Efter att den person som du har bjudit in har grundat sin andra by, kommer du att kunna få din belöning genom att öppna "Tjäna Guld" sidan igen. Belöningar som inte har betalats ut väntar på att du ska hämta ut dem där.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej