Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Fälla (Galler)

Trapper

Förutsättningar: Samlingsplats nivå 1, begränsat till Galler, Kan byggas flera gånger i samma by, minimum Travian Version: 3

Mannen som tillverkar fällorna skyddar din by med mycket välgjorda dolda fällor. Den oaktsamma fienden kan bli fångad och fängslad och utan möjlighet att skada din by fler gånger. Fångade trupper i fällorna kostar vete ifrån den by den ursprungligen tillhör.

En fälla kan ge dig maximalt 400 fällor. 

Trupper kan inte frigöras genom plundring. När trupper släpps fria genom en lyckad normal attack förstörs alla använda fällor. Om ägaren av fällorna släpper fångarna fria repareras samtliga fällor.

Om trupper frigörs genom en lyckad attack, dör 25% av de fångade trupperna under fritagningen

Om ägaren av fångarna väljer att upplösa dem så dör de i fällorna och återvänder inte till sin hemby.

Spelare som har trupp i fällor kan välja att uppplösa dem, spelare som har fällor kan välja att frige trupp, detta görs inuti samlingsplatsen.

När man byggt en fälla till nivå 20 kan man bygga ytterligare fällor.

Träningskostnader för galliska trupper/fälla
  Lumber Clay Iron Crop Consumption
Trap Fälla 20
30 10 20 0

För nivåberoende egenskaper (som t.ex konstruktionskostnader, genererade kulturpoäng) klicka här.
För full tabell av konstruktionstider klicka på  denna länk för en server med 1x hastighet eller på denna länk för en server med 3x hastighet.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej